About Sidecar

SIDECAR és sala de referència en l'escena musical de Barcelona. Des de 1982 a l’avantguarda i, gràcies a una curosa programació de música en directe i sessions, segueix sent un punt on conflueixen totes les tendències creatives de la ciutat. Un club petit en mida però gran en repercussió; un lloc imprescindible on gaudir ben a prop el rock, el punk, l'indie, l'experimentació i tots els estils sense cabuda a les radiofórmules.

Prop de 5000 concerts, sessions de djs 6 nits a la setmana, exposicions, presentacions... Més de 30 anys sacsejant l'underground barceloní.

SIDECAR es sala de referencia en la escena musical de Barcelona. Desde 1982 a la vanguardia y, gracias a su cuidadísima programación de música en directo y sesiones, sigue siendo un punto en el que confluyen todas las tendencias creativas de la ciudad. Un club pequeño en tamaño pero grande en repercusión; un lugar imprescindible en el que disfrutar del rock, el punk, el indie, la experimentación y todos los estilos sin cabida en las radiofórmulas.

Cerca de 5000 conciertos, sesions de dj 6 noches a la semana, exposiciones, presentaciones... Más de 30 años agitando el underground barcelonés.

SIDECAR is a reference venue in Barcelona's music scene. Since 1982 on the frontline and, thanks to its very careful programming both of live music and DJ sets, it's still a place where all the creative trends in the city converge. A small club by size but very big on impact. A place where one must go to enjoy rock, punk, indie, experimental music and all the styles that don't fit in the mainstream.

Close to 5000 concerts, DJ sessions 6 nights a week, exhibitions and presentations... More than 30 years rocking Barcelona's underground.

 

 Sidecar Factory Club

Plaça Reial 7

08002 Barcelona

contact: info[a]sidecar.es

Ver fotos Mapa Sidecar 

 Open Monday through Saturday.

From 7 pm to 5 / 6 am

Sidecar: Interior
 
<< Ene 2018 >> 
 L  M  M  J  V  S  D 
  1  2  3
  8  91014
15161721
22232428
293031