XEBI SF + Alberto Montero

XEBI SF + Alberto Montero


Dimecres 15.02.2017      21.00 hrs
CONCERTS  
Pop
8€ (6€ online)
ORG.: Aúpa Music


El músic de Girona XEBI SF el coneixereu per la seva estància a Savats, on s’encarregava de les veus i les guitarres durant una llarga temporada. Tres discos després Xebi Salvatella decideix fer el salt en solitari adoptant el nom artístic de XEBI SF. Així va arribar “Duermevela”, una particular revisió lo-fi de la vella cançó d’autor gravada en una furgoneta i que anava acompanyada d’un curiós documental, una gravació nòmada titulada “Submergit o volant”.

Aquest any ha sortit a la llum via Satélite-K l'inesperat “Tibidabo”, segona proposta que trepitja fort al panorama de la música independent que ha arribat a despendre elogis del mateix Nacho Vegas, amb el que XEBI SF té bastant en comú: l’ambient intimista de la seva música, el tarannà crític a les seves lletres o la calidesa dels arranjaments dignes d’un orfebre pop.

“Y Ahí estás tú” és el primer single i videoclip de TIBIDABO amb la direcció i col·laboració d’Adrià Puntí.

Primavera Sound 2015, Monkey Week 2016, STRENES, Festival Altaveu, artista convidat en les ultimes gires del Evan Dando (Lemonheads) i Nacho Vegas son algunes actuacions a destacar així com la solida banda que l’acompanya en els directes.

<< Feb 2018 >> 
 L  M  M  J  V  S  D 
     4
  5  611
131418
192025
262728